Workshopen i lördags – en lite utförligare rapport
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 kilo rotfrukter
  • 4 liter rostad
  • 1 kilo kvisttomater
  • 15 st
  • 500 g laxfärs (i fiskbilen brukar man kunna be dem göra färs av laxen)
  • 1/2 kruka vardera av dill, bladpersilja och gräslök, finhackade
  • 2 små salladslökar eller 1/2 purjolök, finhackade
  • små
  • 3 msk majsmjöl eller potatismjöl
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
  • peppar
  • ½ liten citron
  • 1 tsk dijonsenap
  • en nypa havssalt
  • havssalt
  • 1-2 dl neutral rapsolja
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 2 dl färska ärtskott, mixade
  • 4-6 personer
  • 250 g vardera av jordärtskockor, morötter, persiljerot, palsternacka och rotselleri (eller andra rötter som du tycker om)
  • 1 purjolök
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ mild chili
  • 7,5 dl kyckling- eller grönsaksbuljong
  • 1/2 pressad citron
  • 1 paket bacon
  • 50 g mandelflagor
  • timjan
  • 4 personer Müslikrisp
  • 1 msk smör
  • 1,5 dl havregryn
  • 1,5 dl rågflingor
  • 3 msk rårörsocker, strö
  • 250 g mascarponeost
  • 2 msk florsocker
  • ½ vaniljstång
  • 1 dl lättvispad grädde
  • 2-3 äpplen
  • 2 msk smör
  • 2 msk rårörsocker, strö
  • ½ citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.