Kakor: Smörj en muffinsplåt noggrant med smör.
Arbeta in resten av smöret lite i taget i mandelmassan, antingen med händerna eller i en matberedare. Arbeta in ett ägg i taget och tillsätt bittermandelaromen. Blir det mer än en droppe gör det inget, men det är synd om bittermandelsmaken tar över.
Fördela smeten i formen men lämna minst 1 cm till kanten. Grädda i nedre delen av ugnen i 25-30 minuter i 175 grader.
Kardemummasocker: Förbered under tiden sockret genom att stöta eller mala kardemumman och blanda med sockret i en skål.
Lossa kakorna från formen och doppa dem direkt i kardemummasockret. Låt svalna.
Pudra lite kardemumma på toppen. Servera mumman direkt efter att den blandats. 1 krm malen kardemumma. Blanda försiktigt julmust och folköl i en stor karaff
det var mumma det En perfekt lunch en härlig sommardag. Jag har kommit in i någon period där det bara fylls på med en massa spännande godsaker och sötsaker som jag vill testa
Men mumma, kamrater. Mumma. Gjorde kebabrullar i fredags, som vi bjöd svärmor och svärfar på. Jag måste säga att såsen blev supergod, nästan som pizzeriornas kebabsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.