Picklade grönsaker i 1-1-1-lag
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Picklade grönsaker i 1-1-1-lag

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Valfria grönsaker. Till exempel lök, kål, morötter eller bönor.
  • 1 del ättika 12%
  • 1 del socker
  • 1 del vatten

Beskrivning

    Skala, rensa, skölj och skiva alla grönsaker du vill ha.
    Förväll ett par minuter i kokande saltat vatten, kyl ner och låt rinna av.
    Lägg i steriliserade burkar.
    Koka upp en lag på en del ättika 12%, en del socker och en del vatten.
    Låt svalna och häll i burkar.
    Sätt på lock och förvara i kylen.
    Ät när du vill.
    Håller flera månader i kylskåp!

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.