Rabarberchutney
Matilda
Matilda

Rabarberchutney

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gram rabarber
  • 2 st rödlökar
  • 1 msk ättika 24%
  • 0.5 dl vatten
  • 3.5 dl socker
  • 1 tsk ingefära
  • 1 msk curry
  • 1 st chili
  • 8 st torkade aprikoser
  • salt & peppar

Beskrivning

    1. Skär rabarbern i små bitar och hacka löken fint. Koka rabarber, lök, ättika och vatten i ca 10 minuter.

    2. Hacka chilin och riv ingefäran om den är färsk. Lägg i övriga ingredienser i grytan och låt allt koka i 30 minuter. Glöm inte att röra under tiden.

    3. Låt det svalna innan servering.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.