Skölj och skiva slanggurkan. 4 msk ättika 24%. 1 slanggurka. Lag. Slå upp alla ingredienser i en kastrull. Koka upp allt detta tills sockret har löst sig
½ dl ättika. Inlagda dillgrönsaker. Inlagda dillgrönsaker. 250 g slanggurka. Högreven. Baka köttet i ugn med öl och fond i 80 graders värme över natten, eller i 10 timmar
Det var lite pyssel innan jag kunde skruva på locken på gurkburkarna, men slutresultatet blev krispiga, jättegoda gurkor, med lagom smak av ättika, salt och socker
Blanda gurkan med ättika, salt, socker och peppar i en skål. Inlagd gurka. Servera köttbullarna med brunsåsen, kokt potatis, inlagd gurka, lingonsylt och salladen (gärna med lite salladsdressing på)
Skölj och torka gurkan skiva den tunt med osthyvel blanda socker och salt,peppar,ättika i en skål rör till sockret löst sig blanda ner gurkan och ös spadet över ställ kallt en stund att dra rör om och strö över persilja