Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld med aftereight, toppad med en fluffig päronfrosting
Denna gången bakades det en AfterEightbrownie som jag ringlade vit choklad över. 12 st aftereight. Häll ner smeten i långpannan, dela AfterEighten på diagonalen i 2 bitar och tryck ner dem i brownie smeten. 12 st aftereight
Dessa är mina absoluta favoriter just nu, men jag är också barnsligt förtjust i AfterEight J och dom är löjligt enkla att göra, även om chokladen kostar några kronor är det lätt värt det i min mening
AfterEight-brownies. En kladdig chokladdröm där mintsmak från Aftereight, lite vispad grädde och ett hallon på toppen får ens hjärta att klappa lite fortare
AfterEightBrownies. Stick ner hela rutor Aftereight i smeten (så att de täcks med smet). Igår blev det brownies med mintsmak bakade med Leilas oslagbara recept
För några dagar sedan hade jag det i min ljuvliga brownie och idag har jag den i glass. Jag har ju onekligen fått en grej för AfterEight på siståne men det är bara så fräscht och gott att ha i bakverk
Det här receptet fanns i senaste ELLE mat & vin och vi testade det gångna helgen, men jag hade så fullt upp med rättning av Nationella Prov att jag inte hann lägg upp recept bums Vi ändrade lite, tog något färre AfterEight och de blev grymt goda
Den är härligt kladdig med god smak av mintkrämen som toppas med en AfterEight-ganache. Ja, det var faktiskt nån som sa det om dessa underbara brownies
Förvärm ugnen 180 g. Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en värmetålig skål tillsammans med smöret. Placera skålen över en kastrull med sjudande vatten och smält försiktigt under konstant omrörningen