Skär paprikan i bitar. Smaka av med salt, peppar och ev lite chili. Tillsätt paprika och bönor och låt sjuda ca 15 min tills paprikan känns mjuk. 1 msk Arla® Svenskt Smör. 375 g krossade tomater med chilismak. 1 st gul paprika. 3 dl Arla® gräddfil
Kärna ur paprikan och hacka den. Strö över paprika och salladslök. 1 röd paprika. 1 msk Arla® Smör-&rapsolja. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ingefära&chili. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kycklingbröstfilé 2 dl fullkornsris 1 tsk salt 1 röd paprika 2 salladslökar 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche ingefära&chili
2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika & chili. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 700 g kycklingben rivet skal och pressad saft av ½ apelsin 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 1 msk farinsocker 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche paprika & chili
Täck med tomathalvor och chili, strö över ost och pudra till sist över paprikapulver. Hacka ihop smör, mjöl och paprikapulver till en grynig massa, för hand eller i matberedare