Hon lagar en del recept som påminner om LCHF och det här är ett sånt recept. Det är ett bra tillbehör till köttet istället för potatis - dessutom perfekt att ha stående på spisen och bra värma på
Blomkålsmos. Jag som alltid gillat att laga mat lärde ju mig i efterhand hur jag kunde omvandla mina gamla recept och få till dem så de blev LCHF-vänliga, men det svåraste har nog ändå varit tillbehören
En fräsch grönsallad till, och den här gången valde jag att även ha blomkålsmos till, med ett nytt gott recept som jag hittade i tidningen Allt om LCHF
Gillar du det här receptet. Pepparrotsfisk med brynt smör och blomkålsmos — gör så här. 4 personer Ingredienser 600 g vit fiskfilé, t ex MSC-märkt torsk 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 50 g smör 1/2 dl finriven pepparrot Blomkålspuré 1 stort blomkålshuvud (1 kilo) 1 dl vispgrädde 3/4 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar Tillbehör 1 paket frysta haricorts verts (250 g) 800 g kokt potatis
Blomkålsmos. Jag som alltid gillat att laga mat lärde ju mig i efterhand hur jag kunde omvandla mina gamla recept och få till dem så de blev LCHF-vänliga, men det svåraste har nog ändå varit tillbehören
Recept på gi-vänliga köttbullar med blomkålsmos och champinjonsås. Recept På Goda, Hemmagjorda KöttbullarPotatissallad Med Timjan Och Viltsmakande KöttbullarRecept På Pannbiff Med Bacon Och Champinjonsås Ingredienser
Som tillbehör blev det ett blomkålsmos och en smörsås med lite konjak i. Blomkålsmos. Det var inte helt lätt att googla till sig receptinspiration på harstek, men jag hittade i alla fall info om hur köttet ska tillagas
chililax med ärt- och blomkålsmos. Under programmet utgår vi från boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker” och i den hittar du egentligen alla recept du behöver när du deltar i onlineprogrammet
Gratängen serverades med blomkålsmos och ris, men passar säkert bra att ätas utan tillbehör också. Receptet kommer från ett inlägg på Facebook-gruppen LCHF – Tips, pepp och recept