Vispa mjukt smör, florsaker och kakao. Kakasn smakar som en kokostopp fast man sätter ihop den som en kaka med en chokladkräm emellan det kan ju inte bli bättre
Fyllningen måste vara rumsvarm och mjuk när du brer på kakorna, annars riskerar de att krasa, men sedan kan du gärna ställa dem i kylskåpet en stund så att krämen stelnar till lite
Bred över chokladkrämen på den avsvalnade kakan och toppa med riven kokos. I chokladkrämen har jag ersatt en del av mängden socker med len och krämig mascarpone
Bred över chokladkrämen på den avsvalnade kakan och toppa med riven kokos. Börja med chokladkrämen. Smält smöret (ev värm tills smöret är vädigt mjukt)och blanda ordentligt med mascarpone tills det inte finns några klumpar
Bred över chokladkrämen på den avsvalnade kakan och toppa med riven kokos. Dessutom hade jag massa mascarone i kylen, vilket är nyckelingrediensen i toppingen/chokladkrämen
Chokladkräm. En mjuk kokosbotten tillsammans med en fyllig, krämig chokladmousse på toppen. Tillsätt den smälta chokladen som fått svalna något samt kokosgrädden, kokossocker eller agavesirap, kakaon och en nypa salt
De har en botten av mandel, toppad med en relativt mörk och fast chokladkräm. (Bottnen kan bli en aning mjuk, speciellt efter att bakelserna fått stå någon dag