Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i kastrullen. Riv av skalet från apelsinen med hjälp av ett riv- eller zestjärn, och smaksätt med apelsinskal och kanel
Chokladtryffelsmeten hälld i en form. Bryt chokladen ibitar. Rulla sedan chokladtryffelbitarnai kakao. Ta bort kastrullen från värmen och lägg i chokladen
Jag gjorde inte bara Rocky Road igår, utan även vitchokladtryffel. I ursprungsreceptet (som kommer från Allt om Mat ) använde man cointreau eller apelsinsaft, men eftersom jag inte hade något av det tog jag vad som fanns hemma, nämligen FUN Light Lemon Lime
VitChokladtryffel med Mint och Vanilj. En halv vaniljstång. Koka upp vaniljfröna med grädden, pepparmyntoljan och honungen (låt gärna även skalet från vanljen koka med)
Tvätta limen noga och riv skalet fint. Rör noga med en gaffel tills den är fri från klumpar. (kan behövas ett vattenbad ifall chokladen intevill smälta ordentligt) Blanda sedan i smör, limeskal och kanel
Jag gjorde en stor sats och la resten av chokladen iformar som praliner. Jag var så sugen på något sött och chokladigti påsk så jag gjorde lite chokladtryfflar som blev över förväntan