Skiva tomaten och lägg på biffarna och strö över fetaosten. Hacka oliver och soltorkadetomater. Blanda färsen med ströbröd, mölk, ägg, lök och de soltorkadetomaterna
Sätt ugnen på 125 grader. Hacka löken fint och bryn den i smör. Under tiden som löken bryns så blanda ströbröd, grädde, soja, fond, ägg, salt och peppar och låt svälla en stund
Men de måste inte vara klassiska köttbullar och färsbiffar går att variera i all oändlighet. Rör ihop crème fraiche med smulad fetaost samt basilika och kryddorna
Jag gillar att göra färsbiffar av olika slag och smak, bäst är de med smaker från Grekland eller Italien, och detta recept kommer garanterat att bli en av favoriterna
Låt grönsakerna koka ett par minuter och tillsätt sedan soltorkadetomater och basilika. Det finns risk att det kommer dyka upp en del recept med tomater på bloggen fram över
Hacka oliver och soltorkadetomater. Skiva tomaten och lägg på biffarna och strö över fetaosten. Blanda färsen med ströbröd, mjölk, ägg, lök och de soltorkadetomaterna
Denna späddes ut med lite mer yoghurt och biffarna tillsammans med salsa och parmesangratinerade tomater ( dela tomaterna, salta, peppra och ringla över lite olja