Lägg svamp, purjolök och bacon i botten på en ugnsfast form, sedan köttet. Fläskfilégratäng med massa härlig svamp, purjolök och bacon, och en sås smaksatt med senap, vitlök och kalvfond å grädde som alltsammans puttrade i
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Låt alltsammans småkoka några minuter medan du fördelar den kokta pastan i en stor ugnsform eller två mindre (eller bara en mindre om du valt att halvera receptet)
Förra torsdagen lagade vi den här grymt goda fläskfilén med tillhörande sås och klyftpotatis. Linda sedan fläskfilen med bacon och stek den hel i en stekpanna en minut på var sida för att få lite färg
Skär bacon i bitar, strimla purjolöken. Fräs allt några minuter tills baconet. fyll den med baconröran. 600 gr fläskfilé. 140 gr bacon. Sätt ugnen på 175 grader. Dela fläskfilén i 4 bitar och bryn den. Ställ in i ugnen ca 15 minuter. 600 gr fläskfilé. 140 gr bacon
Skär bacon i bitar, strimla purjolöken. Fräs allt några minuter tills baconet. fyll den med baconröran. 600 gr fläskfilé. 140 gr bacon. Sätt ugnen på 175 grader. Dela fläskfilén i 4 bitar och bryn den. Ställ in i ugnen ca 15 minuter. 600 gr fläskfilé. 140 gr bacon