Jag är inte så förtjust i rosépeppar så jag bytte ut den mot chiliflakes istället. Strö över sugar snaps, chiliflakes (eller persilja och rosépeppar) över grytan
Rosépeppar och bacon lyfter verkligen rätten till Mount Everest höjder, tror minsann att den där rosépepparen är en favoritkrydda för tillfället i vårt kök
Whiskykyckling 2 port + matlåda3 kycklingfiléer½ dl kinesisk soja½ dl Jack Daniel's whiskey3 dl grädde2 msk rosépeppar, krossadnågra stänk worshestershiresåsriven smakrik ost, efter eget tycke och smaksalt och pepparLägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Häll soja, whiskey, grädde, rosépeppar och worshestershiresåsen i en gryta och låt det koka samman ca 5 minuter. )Lördagskvällens 70-årskalas hos Håkans föräldrar var en lyckad tillställning, goda smörebröd till förrätt, fläskfilégryta till varmrätt och nötmarängtårta på efterrätts-tallriken