Krydda kotletterna med salt och peppar och stek dem i en stekpanna med olja, 3 minuter per sida. Tillsätt crème fraiche, grädde, senap och dragon och koka ihopi 5 mi-nuter. 2 st fläskkotletter. 1 dl vispgrädde. 1 msk dijonsenap. 1 tsk kinesisk soja
Tillsöndagsmiddag bjöds det på en riktig höjdare med fläskrulle fylld med rosmarin och citron samt en rosmaringlace och naggande goda potatisar samt en gudomligdragonsås och ugnsstekta tomater
Iblandvill det liksom bara bli så himla bra - som med denna rätt. Quinoa. Paprika. Krydda kotletterna med salt, peppar och dragon, bryn någon minut på varje sida
Krydda kotletterna med salt och peppar och stek dem i en stekpanna med olja, 3 minuter per sida. Tillsätt crème fraiche, grädde, senap och dragon och koka ihopi 5 mi-nuter. 2 fläskkotletter. 1 dl crème fraiche. 1 dl vispgrädde. 1 msk dijonsenap. 1 tsk kinesisk soja