Frityrsmeten. Krispigt och gott. Blanda ingredienserna till frityrsmeten i en skål. Doppa fläskbitarna en och en i frityrsmeten och lägg dom som raka "pinnar" i oljan
En vanlig ingrediens i frityrsmeten är en väl utvald öl eller ale. Bättre beskrivet som uppfinningsrikt panerad och friterad torsk, med underbart krispiga potatisstavar och en härlig tartarsås med sälta
Tillred frityrsmeten medan oljan värms. De här får en härligt krispig utsida och en len och mjuk fyllning och är så goda att de riktigt smälter i munnen
Den här gången hade vi beslutat oss för en riktigt krispigfrityrsmet, och den blev den. Frityrsmet. Blanda ihop de torra ingredienserna till frityrsmeten, vispa ner vattnet
Frityrsmeten. Krispigt och gott. Blanda ingredienserna till frityrsmeten i en skål. Doppa fläskbitarna en och en i frityrsmeten och lägg dom som raka "pinnar" i oljan
Men i Italien tillhör de vardagen - det vanligaste man ser är zucchiniblommor som fylls med mozzarella, och sedan täcks i frityrsmet för att friteras tills utsidan är krispig och mozzarellan smält
Man kan välja att göra frityrsmet och mushy peas med mintsmak men då får ni leta i en annan blogg…. Lägg lite hushållspapper i serveringsskålen så blir dina pommes fortsatt krispiga
Frityrsmeten. Ta inte för många bitar samtidigt, då blir oljan för kall och man får ingen krispig yta. Doppa kycklingbitarna i frityrsmeten och fritera
De två huvudsakliga felen som begås är dels att det är på tok för mycket frityrsmet och dels att såsen som används är något helt annat än vad den borde vara