Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Skär tunt av locket på paprikorna och rensa ur fröhuset. Det går att variera i oändlighet med olika ostar, vegetarisk eller kanske med köttfärs, bulgur till eller inuti, olika kryddor och så vidare
Jag tycker om när paprikorna har mjuknat och känns tillagade. Denna rätt blev helt vegetariskt/veganskt och jag tyckte det gick väldigt fort att göra den
Idag testade jag Vegetariskafylldapaprikor i Crock-Pot/Slow cooker stuffed peppars. När man tittar på filmen och bilderna på deras fylldapaprikor håller de ihop jättefint
Gröp ur paprikorna och skölj dem. Fördela röran i paprikorna och strö riven ost på toppen. Placera paprikorna i mitten av ugnen på 175° i cirka 15 minuter. 3-4 paprikor
Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset. Vill du hellre laga till en vegetarisk paprika, klicka då på bilden nedan
Vegetarisk lunch Det kan vara riktigt skönt att hoppa över kött och fisk nån dag. Jag tycker väldigt mycket om att laga vegetariskt, skulle inte kunna tänka mig en kost utan grönsaker
Vegetariskt och nyttigt, en maträtt som magen blir glad av. Den vanligaste fyllningen i paprikor är tveklöst köttfärssås, men det är minst lika gott att fylla dem med tomatröra och knäcka ner ett ägg