Krama ur gelatinbladen och smält ner dem i blandningen. De spacklades med ett tunt lager vaniljsmörkräm och täcktes sedan med marsipan och toppades med dekorationer i sockerpasta
Blötlägg gelatinbladen enligt anvisningarna på förpackningen. Tårtorna är fyllda med hallonmousse, glasskräm och lemoncurdgrädde, och täckta med sockerpasta
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Jag gillar tårtor om inte blir för söta och när den även ska dekoreras med marsipan och sockerpasta, så tycker jag det är extra viktigt med en friskare fyllning, så att den kan balansera av sötman i marsipanen lite
Mixa bären med en stawmixer och rör ner gelatinbladet i den varma purén. Tårtan är spacklad med marängsmörkräm och täckt med Fun Cakes Citron sockerpasta som jag verkligen kan rekommendera
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Klä in allt i marsipan eller sockerpasta. Ta av från värmen när krämen tjocknat, rör ner gelatinbladen och låt dem smälta
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Sedan är det dags att täcka med sockerpasta/marsipan om du vill ha det annars är det fint med enbart smörkrämen också
Dekorationerna på Sabbis tårta är gjorda av både marsipan och sockerpasta. - 2-3 gelatinblad. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 5 min. 2-3 gelatinblad -
svårt ( omman är ovan att täcka samt dekorera i sockerpasta). Den ena tårtan är spacklad med imbc ( italian meringue butter cream ) och täckt samt dekorerat med sockerpasta
Blötlägg gelatinbladen. Täckt med Fun Cakes vita sockerpasta som jag färgat med Dusky Pink. Täck med sockerpasta och dekorera efter eget tycke och smak