Chili, vitlök, persilja, parmesan. Gratinerademusslor,. Jag vet att det inte är alla som äter musslor. Blanda i en annan skål olivolja, chili, pressad vitlök, citronsaft och salt
Chili- och koriander gratinerademusslor. Sist men inte minst åt vi även musslor. Dessa blev både fräscha av limen, men också lite heta av chilin och alltså mycket goda
Även den gratinerade krabban gillade vi skarpt som fick en lite het smak, men av cayennepeppar. Oftast brukar jag örtgratinera hummer, ungefär på samma vis som jag gratinerar musslor med i stort sett bara smör, vitlök och färska örtkryddor
Knacka på skalet på öppna musslor. 1 röd chili. 1½ kg blåmusslor. Kärna ur och finhacka 1 röd chili. Skrubba och skölj 1½ kg blåmusslor. Tillsätt musslorna i grytan och låt puttra under lock på medelvärme i ca 5 min. Gör plats för fisken genom att fösa musslorna lite åt sidan och lägg försiktigt ner 200 g sejfilé och 200 g laxfilé. 1 röd chili. 1½ kg blåmusslor
Nabbens Rökeri & Fisk har flyttat in sin butik in i den Coopbutik jag brukar handla så där var jag och shoppade en hel del godsaker, som både vanliga räkor och rökta räkor samt ett nät musslor
Rökta musslor är kanske inte någon klassisk tapasrätt, men jag ville ha någon sorts musslor på buffén och för att det skulle vara enkelt föll valet på de rökta man kan köpa på burk
Gratinerademusslor, färska havskräftor och räkor festade vi loss på. Två olika aioli, ena med tomat och saffran och den andra med chili, korander och ingefära