Glöm allt vad torra kycklingfiléer heter. Att laga kyckling i ugn ger ett saftigt och gott resultat.
kyckling i ugn grädde kyckling ugn fetaost kyckling ugn vitlök kyckling ugn ingefära kyckling ugn fänkål kyckling ugn ajvar kyckling ugn ost ugn kyckling kycklingfilé kyckling ugn mjölk ugn kyckling broccoli
Toppkommentarer i kyckling i ugn
“Kyckling med dragon- & senapssås
Visa alla 5 kommentarer1 kg kycklingfilé
3 dl grädde
2 dl creme fraiche
1 vitlöksklyfta
1 msk kinesisk soja
1 tsk honung
1 1/2-2 msk fransk senap
2 tsk dragon
citronsalt & svartpeppar
Blanda samman grädde, créme fraiche, senap, soja och honung. Pressa i vitlök och i med den torkade dragonen. Salta och peppra lätt.
Lägg kycklingen i en ugnsform och häll såsen ovanpå. Det går toppen att använda frysta eller halvfrysta filéer. Detta är nästan det bästa av allt, då jag ofta missar att ta upp ur frysen på morgonen.
Ställ in i ugnen på 175 grader i ca 70 minuter för halvfrysta filéer och ca. 55 för tinade filéer. Jag använde varmluftsugn, eftersom jag även skulle ha in potatisen i ugnen.
Bäst är att använda en stektermometer för att kolla av innertemperaturen, som ska vara 72 grader. ”
“Det heter coleslow.”
Se recept“Hej vänner, jag skriver för att få dig goda nyheter. Jag är väldigt glad för att jag fick ett lån på 550 000 kr som jag skapade min restaurang. Jag fick detta lån från fru Catalia Merkel, en seriös finansiär. Så, om du behöver ett lån av pengar för att få dina drömmar att bli sanna, som att ha ditt eget företag, betala för din bil, hus och andra, ansöka om ditt lån.
Se receptpengar i Ms Catalia Merkel. Jag fick 550 000 kr på 48 h vid 3% intresse och mycket snabbt mycket säkert.
Kontakta honom via e-post: [email protected]
Sprid meddelandet till dina kollegor för att hjälpa dem som behöver det.
Tack.”
“Jätte gott! Blir fler gånger!?”
Se recept“Gott i gottgott! Tillsätt gärna pressad vitlök!”
Se recept“Det blev gott men längre tid i ugnen trots mindre bitar. Mer vätska behövs också!”
Se recept