Bryn steken runt om i en stekgryta, när det klart är det dags att ta i lök, morot och all vätska. Att det är vildsvin och inte oxkött som det brukar vara beror på att vår frys för tillfället innehåller väldans mycket av just den varan
När köttet är stekt så häll över det i en stekgryta och slå på vattnet, vinet, kalvfonden, sweet chili sås, koloritsoja, afrikanska grytblandningen och honungen och låt det hela stå och småputtra med lock i 2-3 timmar, behövs det så får du slå på lite vatten allt efter som. Efter 2-3 timmar så ska morötterna och rödbetorna ner i grytan, skala och skär ner i lagom stora bitar, och efter ytterligare 1 timme så ska löken ner, också den skuren i lagom bitar, eller efter tycke och smak. När löken har kokt med 1 timme så kan du slå på grädden och sen reda grytan till lagom konsistens, nu är grytan klar att servera
Det har länge pratats om den här berömda chiligryta av herr H, men ingen har sett eller fått smaka. Men igår blev vi inbjuda på världens godaste chiligryta på högrev
Låt såsen sjuda utan lock på grytan, tills hälften återstår. Ankbröst känns som något som vi kommer att ha oftare här hemma, bra som alternativ till oxkött och kyckling, som det gärna blir en del av annars