När jag väl smakade påbiffen kom matminnet tillbaka. Precis som så ofta när jag var barn, vaknade jag på söndagsmorgonen och kände dofterna från att mamma redan stod och brynte kött nere i köket
Hej på er. Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling. I helgen hade vi gäster på besök och jag var så himla sugen på kinamat så det fick bli det till middag här hemma
Ta upp köttet på ett fat. Häll ner köttet och värm på alltihop. 500 g lövbiff. Strimla köttet. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget
Lika god som på Kinarestaurang, om inte godare. Biff i stark sås blev söndagsmiddag här hemma. Den här brukar jag variera med lite av varje, beroende på vad jag har hemma
Grytor och långkok -. Vill man kan man tillsätta lite färska champinjoner i grytan, men här kommer min version påbiff med bambuskott som är minst lika god som den på kinarestaurang - om inte godare
Dela på. LövBiffs Gryta med Ris. Biff wellington,. Strimla lövbiff, lök och paprika och lägg i en gryta. Ca 300 g lövbiff. Häll i vatten, grädde, kalvfond och vin och låt grytan puttra på låg värme i ca 15 minuter. Ca 300 g lövbiff
Den går inte att använda på gasspis. Välj ytterfilé eller utskuren biff till rätten. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig
Ta upp köttet på ett fat. Häll ner köttet och värm på alltihop. 500 g lövbiff. 500 g lövbiff 1 burk bambuskott (ca 400g) 1 stor burk champinjoner (ca 400g) 1 liten gul lök 1 bit purjolök (2-3 dm) 1½ msk kinesisk soja (mörk soja) 1-1½ tsk salt ½ msk strösocker 3-4 dl vatten ½ tärning köttbuljong (alt
Grytor. Ledig tisdag idag med andra ord, och vad ska vi då hitta på. Jamen, vilken tur att jag har ett tips till er en tisdag som denna då - Biff Stoganoff