Guinness kokta musslor recept

Musslor kokta i stout

Musslor kokta i stout

Undvik de största kommersiella sorterna som Guinness utan försök hitta någon spännande svensk sort. Förra lördagen fick jag den där känslan "jag vill ha", vad jag ville ha var blåmusslorkokta i stout

Mustiga Blåmusslor kokat i stout

skölj Blåmusslorna kallt under kranen och skrapa bort allt som inte tillhör musslan själv dvs. det går att använda musslor som har trasigt skal men var försiktig då musslorna inte är helt färska, kan bli dåliga och skal som lossnar och kan göra ont när man äter
Stekt fisk med skaldjurssås

Stekt fisk med skaldjurssås

1 dl stout, t ex Guinness. 100 g musslor. 2 vitlöksklyftor 2 msk vetemjöl 1 dl stout, t ex Guinness 2½ dl Kelda® mellangrädde 2 tsk skaldjursfond 2 msk hackad färsk timjan ½ krm cayennepeppar 100 g skalade räkor 100 g musslor
Fredagsmys med thaimusslor

Fredagsmys med thaimusslor

Det har kokats i Guinness och äppelcider. Som så ofta förr så serveras musslor. ) fullkomligt älskar musslor
Stekt fisk med skaldjurssås

Stekt fisk med skaldjurssås

t ex Guinness. 100 g musslor. Salta och vänd fisken i mjöl, ägg och ströbröd. Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smör-&rapsolja i en kastrull

Stekt fisk med skaldjurssås

1 dl stout , t ex Guinness. 100 g musslor. Salta och vänd fisken i mjöl, ägg och ströbröd. Skala och hacka vitlöken