Blanda i mandelmjöl och florsocker. Med hallon. Macarons. 100 gr siktat mandelmjöl200 gr florsocker 110 gr äggvita5 msk socker. 5 dl florsocker1 tsk vaniljsocker1 äggula3 msk hallonVispa vitorna, häll i en msk socker åt gången. 100 gr siktat mandelmjöl. 3 msk hallon
Lägg hallon längs kanten på macaronen. 135 gr mandelmjöl. Sikta mandelmjölet och väg det sen till 135 gram och blanda med restrerande florsocker. 135 gr mandelmjöl
Hallonmousseline80 g frysta hallon 0,5 citron, bara saften 45 g strösocker [0,5 dl] 1 ägg 1 äggula 50 g osaltat smör 100 g osaltat smör, rumstempererat. Macarons70 g äggvita [2,5 st] 30 g strösocker [0,3 dl] 70 g florsocker [1 dl] 90 g mandelmjöl 90 g florsocker [1,5 dl] 4-6 droppe röd hushållsfärg (eller en knivspets rosa pulverfärg)
Jag siktade över ett lager kakao och lade på macarons och riven choklad över. Det här gör man för att få en slät och fin mousse men det går utan också, men då bör man skära runt kanten med en kniv innan man lossar kanten på formen på den sedan färdiga tårtan
Frasig yta, lite sega i mitten och fyllda med en ljuvlig blandning av hallon och vit choklad. Rör inte för mycket utan vänd och vik i hop de två blandningarna
Det kan vara vit choklad & hallon, kokos & mango, cappuccino macarons och många fler roliga recept. Annie tar då upp några klassiska smaker som hallon och choklad
Vi tog lite olika smaker – traditionell choklad, praliné, hallon, pistage och citron. Jo, i en fluffig hotellsäng mumsandes på lite goda macarons såklart
Den överblivna smörkrämen kan du använda till cupcakes eller varför inte macarons. Doften "Solmogna Hallon" och en rosa tofs kändes som en bra början och resulterade i en rosa regnbågstårta med vanilj och hallonsmörkräm som täcks av ett lager sörsyrlig yoghurtgrädde och färska hallon