Hemlagad recept

Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
Hemlagat potatismos

Hemlagat potatismos

Hemlagat mos slår det mesta. Det ger en extra lyx i vardagen. Hemlagat potatismos (6 portioner). Detta behövs
Hemlagad Majonäs

Hemlagad Majonäs

Ingredienser. 1 ägg. 1 1/2 tsk dijonsenap. 1 msk citron. 2 dl neutral olja. salt & vitpeppar. Rör ihop alla ingredienser förutom oljan
Hemlagad aioli

Hemlagad aioli

Alltså RIKTIG aioli är ju oslagbart gott. Och det är inte speciellt svårt att göra heller. Basen är en majonnäs, men INTE sån där köpemajonnäs - då kommer aiolin inte bli god
Hemlagad majonnnäs

Hemlagad majonnnäs

Hemlagad majonnäs är alltid hundra gånger godare än den man köper och man slipper alla tillsatser. Jag ska även dela med mig om ett ännu snabbare sätt med mixerstav, efter detta tips finns det ingen ursäkt till att inte göra hemlagad majonnäs
Hemlagad pölsa

Hemlagad pölsa

Inget går upp mot riktig hemlagat pölsa, hemkokade rödbetor och ett glas kall mjölk på en söndag. Såå gott
Hemlagad majonnäs

Hemlagad majonnäs

Blanda äggula, senap och vitvinsvinäger i en skål. Tillsätt oljan, först droppvis under vispning sedan i en stråle
Hemlagad grovkornig stark senap

Hemlagad grovkornig stark senap

Naturligtvis tittade jag på er från första parkett men samtidigt lyckades jag röra ihop en hemlagad grovkornig senap
Hemlagad husmanskost

Hemlagad husmanskost

Igår blev det hemlagad husmanskost till middag. Oxrullader med bacon, saltgurka och dijonsenap. 4 portioner
Hemlagad senap

Hemlagad senap

Kör senapsfröna i en mixer på högsta hastighet tills de är krossade. Späd med vatten, senap, socker och ättiksprit
Vit hemlagad fisksoppa

Vit hemlagad fisksoppa

1. fräs lök, vitlök, chili, fänkål & morotsslantar i en järngryta tillsammans med smör. 2. späd buljongen i lite vatten i grytan & häll i matlagningsvinet låt puttra lite
Hemlagad pasta

Hemlagad pasta

Hemgjord pasta är lite besvärligt att göra. Man ska lyckas få degen i perfekt konsistens, det ska kavlas så det står härliga till och det tar bra mycket längre tid än att gå och köpa färsk pasta från affären