De tycker också att det är ganska onödigt med kallt kött. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
 När man är fler än åtta på festen blir det bäst med buffet.  Hyr gärna glas och porslin - det är inte dyrare än engångsmaterial och mycket festligare och miljövänligare, förstås
Där jag bor har det i princip regnat hela dagen och varit kallt och ruggigt. Snittar är perfekt till buffén eller som tilltugg till fördrinken på festen
På mina buffébord finns det oftast marinerat kött eller kyckling som serveras kallt. När jag serverar kallt kött lägger jag det oftast på en salladsbädd - gott och snyggt
Då åt vi den kall ihop med en couscoussallad, igår åt vi den varm med till grönsakscouscous. Kan definitivt tänka mig att stoppa dom i picknicmackan eller varför inte som en del av buffén
Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatisk fläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, ni hittar den här) och inte alls de italienska köttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Köttet förbereds redan ett par dagar i förväg och får sedan ligga i kylen och dra åt sig smak fram till serveringsdagen, då det dessutom serveras kallt