Kall marinerad kycklingfilè recept

Kall marinerad kycklingfilé

Kall marinerad kycklingfilé

4 kycklingfiléer. 10,5 dl olivolja. 10,5 dl balsamvinäger. 11 msk flytande honung. 11 krm svartpeppar. 11 vitlöksklyfta pressad
Kall marinerad kycklingfilé

Kall marinerad kycklingfilé

Sätt ugnen på 175 grader (eller stek färdigt kycklingen i en stekpanna med lock). Salta och peppra kycklingfiléerna
Marinerad kycklingfilé

Marinerad kycklingfilé

Lika god kall som varm. Sätt ugnen på 175 grader. Gnid in filéerna med grillkrydda. Sätt i en stektermometer i tjockaste delen på filén
Kall marinerad fläskfilé

Kall marinerad fläskfilé

Servera fläskfilén i tunna skivor på sommarbuffén. Det går bra att ersätta fläskfilén med kycklingfilé
Marinerad kycklingfilé

Marinerad kycklingfilé

Lika god kall som varm. 2 kg kycklingfilé. 1Grillkrydda. 11,5 dl olivolja. 14 msk sweet chilisås. 12 tsk salt
Kycklingfilé marinerad i balsamvinäger

Kycklingfilé marinerad i balsamvinäger

Spola snabbt av dem i kallt vatten, dra bort skinnet och kärna ur tomaterna. Ta upp köttet, kyl snabbt ner buljongen och lägg sedan ner köttet igen i den kalla buljongen Låt stå i kylen 6 timmar eller över natten
Marinerad kycklingfilé på spett

Marinerad kycklingfilé på spett

Skär varje kycklingfilé i 3-4 strimlor på längden. Skala vitlöksklyftorna och hacka dem grovt. Vispa ihop hacket med rapsoljan, sojan, rosmarinen och dragonen
Marinerad kycklingfilé

Marinerad kycklingfilé

Stek kycklingfiléerna i margarinet. Salta och peppra. Blanda alla ingredienserna till marinaden. Skär den varma kycklingen i tjocka skivor
Marinerad kycklingfilé

Marinerad kycklingfilé

Ställ kallt fram till serveringen. Kall sås med färska örter 4 normalstora kycklingfiléer. Bryn filéerna i smör
Marinerad kycklingfile

Marinerad kycklingfile

Hittade ett recept på marinerad kycklingfile som vi testade igår och det fick mer än godkänt av den blivande studenten
Citrusmarinerad kycklingfilé

Citrusmarinerad kycklingfilé

Marinaden. Tvätta citrusfrukterna väl å skär av det yttersta skalet med en potatisskalare. Dela frukten och pressa ur saften
Baconlindad kycklingfile ála flygande jacob

Baconlindad kycklingfile ála flygande jacob

Jag marinerade kycklingfiléer och lindade bacon runt dem. 3 msk kallt vatten. 3 msk kallt vatten. Idag blev det en flygande jacob inspirerande rätt till middag
Kycklingfilé med couscous och citronsås

Kycklingfilé med couscous och citronsås

Låt stå kallt en stund innan servering. Vid första tjejmiddag efter sommarsemestrarna för en vecka sedan var det varmt och solen lyste från en klarblå himmel
Kycklingfilé med couscous och citronsås

Kycklingfilé med couscous och citronsås

Kyckling, couscous och kall sås är väl inte precis höstmat, men trots att löven prasslar under fötterna, vinden blåser kallt och händerna blir som isbitar under tidiga färder till jobbet är vi inte riktigt beredd att ge upp om sommaren
Kycklingfilé på spett med bönsalsa

Kycklingfilé på spett med bönsalsa

Låt stå kallt i 2-3 tim för att mogna i smak. Foto. Rita Ca 513 kcal/port med salsan Ca 250 kcal/port utan salsa 4 port 600 g kycklingfilé Marinad 2 msk olja 2 msk Muscovadoråsocker 1 msk soja ½ tsk sambal olek 1 finriven vitlöksklyfta Salsa 2 burkar röda bönor a´190 gr 2 burkar svarta bönor a´200 gr 2 dl urkärnad gurka 2 st