Spola snabbt av dem i kallt vatten, dra bort skinnet och kärna ur tomaterna. Ta upp köttet, kyl snabbt ner buljongen och lägg sedan ner köttet igen i den kalla buljongen Låt stå i kylen 6 timmar eller över natten
Skär varje kycklingfilé i 3-4 strimlor på längden. Skala vitlöksklyftorna och hacka dem grovt. Vispa ihop hacket med rapsoljan, sojan, rosmarinen och dragonen
Jag marinerade kycklingfiléer och lindade bacon runt dem. 3 msk kallt vatten. 3 msk kallt vatten. Idag blev det en flygande jacob inspirerande rätt till middag
Låt stå kallt en stund innan servering. Vid första tjejmiddag efter sommarsemestrarna för en vecka sedan var det varmt och solen lyste från en klarblå himmel
Kyckling, couscous och kall sås är väl inte precis höstmat, men trots att löven prasslar under fötterna, vinden blåser kallt och händerna blir som isbitar under tidiga färder till jobbet är vi inte riktigt beredd att ge upp om sommaren
Låt stå kallt i 2-3 tim för att mogna i smak. Foto. Rita Ca 513 kcal/port med salsan Ca 250 kcal/port utan salsa 4 port 600 g kycklingfilé Marinad 2 msk olja 2 msk Muscovadoråsocker 1 msk soja ½ tsk sambal olek 1 finriven vitlöksklyfta Salsa 2 burkar röda bönor a´190 gr 2 burkar svarta bönor a´200 gr 2 dl urkärnad gurka 2 st