smör att steka i 800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotlettermed eller utan ben salt grovmalen svartpeppar 1 st stor purjolök ca 350-400 g färska champinjoner 3 dl crème fraiche 3 msk kalvfond. 1800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotlettermed eller utan ben salt grovmalen svartpeppar
Karrékotletter som marinerats i asiatisk barbequesås över natten och sedan ugnsteks, mums… en sötstark delikatess som ju passar alldeles utmärkt som lunch när det nya året firas in
Pensla med marinaden under grillningen och glöm ej att salta och peppra. 4 skivor karrékotletter, 600 gram benfri fläskkarré eller 700 gram skivad fläskkarré medben
Servera med t. 1 kg (ca 4 st) karrékotletter (med eller utan ben) eller 1 kg fläskkotletter (med eller utan ben) Köttet i en ugnsform. Det räcker med 70 minuter om kotletterna är kylskåpskalla. ) 1 kg (ca 4 st) karrékotletter (med eller utan ben) eller 1 kg fläskkotletter (med eller utan ben). 1 kg (ca 4 st) karrékotletter (med eller utan ben) eller 1 kg fläskkotletter (med eller utan ben) 3 dl vispgrädde (eller annan sort) 2-3 msk soja (äkta, t. 1 kg (ca 4 st) karrékotletter (med eller utan ben) eller 1 kg fläskkotletter (med eller utan ben)
Stek kotletterna i rikligt med smör. Ös köttet med smör under stekning. Innan stekning kryddar du båda sidorna på kotletterna med salt, svartpeppar och chilipulver
Det är verkligen sant att man äter med ögonen minst lika mycket som med munnen. Börja med tomatsåsen. Hyvla zucchinin med en potatisskalare eller osthyvel
Här kommer en variant på en varm sallad med stekt kött där smakerna är lite inspirerade av asiatisk matlagning, det vill säga lite chili, koriander, lime, sesamfrön och vitlök