Lägg kotletteri en ugnsform. Täck kotletterna med såsen. Fläskkarre som gjordes iugn med en sambalsås. Skjuts iniugnen, falsen under mitten använder jag
Det som händer vi den långa tillagningen på en låg temperatur är att senor och fett hinner lösas upp och istället gör köttet en väldigsaftighet och mörhet som är svårt att uppnå med exempelvis en filé eller kotlett
chorizo, italiensksalami, prosciutto, lufttorkad både karré och kotlett, hyvlad parmesan, färskost med smak av vitlök, kex, cocktailtomater, jordgubbar och kiwibitar
Vi har tidigare gjort porchetta på fläskkotletttillrisotto och porchetta i en ljuvligt god macka, så har du kotlett hemma så kan du använda det istället, det behöver alltså inte tvunget vara karré
Senast vi lagade tillbroccolistuvningen åt vi den så här till en bitgrillad pluma, en styckningsdetalj från grisen och den sitter på kotletten alldeles närmast karrén
Det går givetvis bra att använda vilket som och även karré eller kotlett fungerar också. Hettar därefter upp en djupare stekpanna som ni kan sätta iniugnen sedan
Vigrilladekotletter, karré och kycklingfilé. Sätt iniugnenigentills grönsakerna är mjuka. Har jag bestämt mig för att vi ska grillaikväll, så blir de så
Lägg karrén i en ugnssäker form. Gnidin köttet med salt och sätt i en köttermometer från kortsidan så att spetsen kommer mitti köttet, men inte mot benet
Här har jag använt kycklinglårfilé, för det var det som fanns hemma men det går lika bra med vanligkycklingfilé, fläskkött typ karré eller kotlett,ellerbiff eller nåt annat kött