Skär några snitt i fettkanten på köttet. Kokapå svag värme under lock ca 20 minuter. Grilla majskolvarna med blasten på, ca 10 minuter. 4 st färska majskolvar. 1 burk svarta bönor à 400 g
Tillsätt redning den sista timmen och låt allt koka samman. Nästa gång ska det få åka ner några grovt skivade majskolvar, men när man improviserar i köket så finns inte allting hemma jämnt
Häll i grädden och låt koka upp. Det fanns ett par färska majskolvar i kylen så i stället för burkmajs stekte jag kolvarna i smör och kryddade med salt och svartpeppar
Skär majskolvarna i breda skivor. Ibland blir man bara väldigt trött på kött och korv, potatis och torsk – och alla annan mat som inte kommer närmare kryddornas himmel än ett par varv med vitpepparkvarnen
Klicka eller spritsa över lite crème fraiche, skeda på lite pico de gallo och strö över koriander. 11 burk svarta bönor. 1kokta majskolvar. 2 kg fast potatis 2 msk olivolja 1 tsk salt 1 tsk chiliflakes 25 g smör Pico de gallo 250 g småtomater 1 st liten rödlök 2 st färsk jalapeno 1 kruka koriander Finrivet skal och saft från 1 lime 1 krm salt Servera med 1 burk svarta bönor ca 400 gram 2 dl crème fraîche kokta majskolvar blandad sallad Ugn. 1Servera med resten av tillbehören samt majskolvar och sallad
Koka upp ingredienserna så allt löser sig, ha i vitpeparkornen och låt svalna lite. Jag fräste på den först i stekpannan sen körde jag den klar i ugnen
Häll på tomater och vinäger och låt koka några minuter. Den frysta kolven fick koka några minuter, varefter de godaste majskornen skars av och fick förgylla tex-mex-middagen med sin aromatiska sötma