Kompisen läskade men detta på Instagram idag Och jag blev genast sugen då magen kurrade. Men jag gjorde om hennes recept lite och mitt resultat blev godkänt
Här kommer ett recept på ett riktigt snabbt och enkelt bröd som passar till helgens frukostar, mellanmål och kvällsfika – gjort på bovete – & kokosmjöl
Har du en överbliven potatis i kylskåpet. Gör en god kaka vetja. Den här glutenfira äpplekakan, där jag förutom den där övergivna potatisen även stoppat i färdigkokta stora, vita bönor som blivit över efter att ha gjort ett pajskal blev en hit
½ dl kokosmjöl. 4 ägg3 dl mild, naturell yoghurt - fetthalt 3%3/4 dl rårismjöl½ dl kokosmjöl2 tsk malda psylliumskal/husk2 krm saltev smaksättning i form av lite nystött kardemummakokosolja eller smör till stekningVispa ihop ägg och yoghurt
0,75 dl kokosmjöl. 0,75 dl kokosmjöl. Till helgerna lyxar jag gärna till det med lite efterrätt. Så gott och mysigt med en kopp te på maten med nå gott till
2 dl kokosmjöl. 2 dl kokosmjöl. . Har prövat mig fram till denna jättegoda päronkaka som är glutenfri, servera den gärna med kokosglass eller vispad grädde
Vänd mandelbitarna i limesaft och sedan i kokosmjöl/kokosflingor. 1/2 dl kokosmjöl eller kokosflingor. Skär mandelmassan i tjocka skivor och skär därefter skivorna i fyra delar, 16 st totalt