Lägg kycklingdelarnai en påse. Lägg rotfrukterna i en stor ugnsform eller på en plåt. Detta hade kunnat vara morgondagens Alla hjärtans dag-middag, för är det något som ligger oss varmt om hjärtat så är det Karibien
Börja med att blanda tillmarinaden och lägg i en stor kraftig plastpåse, lägg ikycklingdelarna och blanda om så att kycklingdelarna får marinaden runt om
Krydda kycklingdelarna med salt och peppar och lägg dom i en platspåse. Kycklingbitarna lägger du imarinaden på kvällen, sen är det bara att plocka fram dom dagen efter och ge dom en snabb vända i stekpannan innan dom åker iniugnen, perfekt för dagar när du inte har så gott om tid att mecka i köket
Blanda ihopkryddblandningen och gnid noga in den ikycklingdelarna. Bred ut i en ugnsfast form. Dela kycklingenimindrebitar så man får låren, vingarna och filéerna
Blanda ihopkryddblandningen och gnid noga in den ikycklingdelarna. Börja med att stycka kycklingen. Vik ut låret och skär av mitti leden där låret fäster vid kroppen