Det enda man behöver göra är att steka på kycklingfiléerna så de får en fin färg. kycklingfilé (jag brukar ta en kycklingfilé per person men då räcker det till lunch dagen efter)
I detta recept har jag gjort fetaostfylld kycklingfilé med ugnsbakade tomater och tomatsmör. Att fylla kycklingfilé kan råda bot på detta och om man dessutom gör ett gott tomatsmör att ha på blir den genast mycket mer spännande
Om kycklingfiléerna är väldigt olika i storlek kan du i stället för att servera en filé per person skiva upp dem när de är färdigstekta och fördela rättvist
Snitta kycklingfiléerna, salta och peppra. En given succé på middagsbordet 4 port600 g kycklingfilé6 soltorkade tomater½ kruka basilikasalt och peppar4 stora skivor prosciuttoUgnsbakade rotsaker. Skala och skär rotsakerna i mindre bitar stek dem med kycklingfiléerna En given succé på middagsbordet 4 port. 600 g kycklingfilé