Olikabitar. Det här är ett enkelt och mycket gott sätt att tillagalamm. Lamm. Jag hittade receptet i en kokbok som heter Naples At Table av Arthur Schwartz
Häll olivoljani en stor stekpanna eller gryta med lock. Rör ihop en pressad vitlöksklyfta med medelhavsyoghurt, salt, peppar och några droppar olivolja
Skär morötter, lök och fänkål ibitar och hacka vitlöken. Bryn köttet iolivoljai en stekpanna. Lägg över köttet i en liten långpanna eller stor ugnsfast form
Ansa, snitta, skölj och skiva purjolöken. Skala och skiva löken tunt. Häll milda flytanda margarini en kall stekpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Ingredienser. fårkött peppar, mynta, kummin, timjan, paprikaForma på Grillspett. För såsen behöver du yoghurt med hög fetthalt, som satte den krossade vitlöken och krossad mynta enligtdina önskemål
Dra köttet imindrebitar med gaffel och blanda med vätskan i formen. Blanda alla ingrediensertill yoghurtsåsen och servera tilllammet med couscoussalladen, bröd och oliver
Skär köttet imindrebitar. För ett laktosfritt recept ta bort fetaostenLammkött (jag använde resterna från (lammframdelen)en avocado per personfetaost efter smaken vitlöksklyfta,pressadsalt,pepparstekfettLinserna
Här kommer dagens söndagsstek i form av Ekolamm med ugnsrostade grönsaker och en kräm på vårlök. Så vi har haft lyxen att kunna ta fram en bra bit från frysen då och då