Som jag nämnde i mitt förra inlägg om macarons så har vi inte alltid varit vänner, och idag skulle det visa sig att vi ännu en gång inte riktigt vill samma sak
Smörkräm. Valfri smaksättning till exempel kakao, lime, hallon, citron. Macarons eller Makroner som man också kallar dem, är det ljuvligaste lilla bakverk man kan tänka sig, men också ett av de svåraste jag nånsin har bakat
Citronsmörkräm. Tanken var att smaksätta smörkrämen med hallon, mango, svartvinbär och äpplelikör. Jag hade även kvar några omonterade macarons som fick citronsmak
Smörkräm. Tillsätt citronskal och blanda litegrann. Dags för smörkräm. Bred en klick med smörkräm på hälften av makronerna och täck den andra hälften så att det ser ut son hamburgare
SmörkrämVispa smör, florsocker och vaniljsocker vitt och pösigt. Färga med karamellfärg och smaksätt med olika smaker, till exempel kakao, hallon, citron och lime
PistagemacaronsSmaksättsmörkrämen med pistage-essens och färga den med grön hushållsfärg. Citronkräm. Här kommer några förslag på macaronsfyllningar som jag hittat när jag varit ute på mina bloggrundor, så nu blir det till att börja baka lite macarons så att jag kan få testa några av dessa smarriga fyllningar