Claes o Josefin kom hem efter Claes fotbollsträning o tyckte även de att det var jätte gott. Här har jag precis vaknat hihi, tidigt som vanligt , men jag tycker det är skönt att vakna tidigt så man kan njuta av solljuset som är så viktigt för välbefinnandet i alla fall för mig
1kg kött av älg eller nöt (jag valde fransyska) som du bryner lite i smör för att få en fin stekyta. 1kg kött av älg eller nöt (jag valde fransyska) som du bryner lite i smör för att få en fin stekyta
På tal om att gå snabbt så är det något som även dagens middagstips gör, i alla fall går tillagningen undan sen är det helt och hållet upp till er själva hur fort ni sluger den
Det blev ugnsstekt frukostkorv, som jag fyllt med senap, smulad ost (typ feta), lite bostongurka och toppad med en mildare variant av ost (välj den som finns hemma)
Sätt in i ugn ca 20 min på 200 grader eller tills dom fått fin färg. Härliga falafell. I kväll blir det Douglas favoriträtt hemgjorda små härliga kikärtsbollar med råris och myntayoughurt
Tillsätt färsen och stek med under omrörning tills den är finfördelad och genomstekt, 5-7 minuter. Vår mesta vardagsfavorit den här vintern har varit denna, Pad kraphao moo eller fläskfärs med thaibasilika
Dessa passade fint att använda till en enkel och snabblagad middag mitt i veckan. ) Färska örter och lite olika form på korvarna är enkla tips för att få till en fin uppläggning