Lägg en rejäl bit gorgonzola på varje oxfiléskiva. Stek oxfiléskivorna hastigt i het panna. Lägg upp på tallrik haricot verts och ovanpå en oxfilé skiva
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
6 Oxfilé med gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Smält smör och gorgonzola i kastrull, tillsätt lök och dijonsenap sist grädden, låt koka i ca 10 min. 600-700 g oxfilé. 400 g gorgonzola gräddig. 600-700 g oxfilé 1 krm salt 1 krm vitpeppar 4 bakpotatis. Sås400 g gorgonzola gräddig 1 gul lök 1 msk dijonsenap 75 g smör 0,5 dl grädde
Häll på grädden och smula ner gorgonzolaosten. Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Den här rostasbiten var lika mör och fin som oxfilé. 150 g gorgonzola. 150 g gorgonzola. . En riktigt god middag med en härligt krämig sås, välj närproducerat kött, dyrare visst, men så mycket godare
Typ en ostskalk, en sardinburk och en potatis gör han till oxfilé provencale. 250 g färsk pasta 150 g gorgonzola picante150 g kräftstjärtar5 dl grädde250 g baconen halv låda hela körsbärstomaterStek baconet. 150 g gorgonzola
Skär en ficka från sidan på varje tournedos och fyll dem med en skiva gorgonzola, men spara ca 4 msk gorgonzola till såsen. Tag upp köttet ur stekpannan och vispa upp samma stekpanna med sherry, crème fraiche och ca 4 msk gorgonzola. 4 skivor oxfilé tournedos [3-4 cm tjocka]. 200 g gorgonzola. 4 skivor oxfilé tournedos [3-4 cm tjocka] 200 g gorgonzola 2 krm svartpeppar, nymald smör, till stekning 3 krm salt 0,5 dl torr sherry 4 dl crème fraiche 1 köttbuljongtärning 0,5 tsk kinesisk soja