Än så länge är tanken smörstekt purjolök och pakchoi. Någonstans på mitten av tillagningen så trodde jag att jag hade gjort fel men sakta men säkert såg jag att det faktiskt blev en rödaktig klibbig sås runt sidfläsket
Jag rev itu karrén, serverade den med jasminris och en skvätt av marinaden samt fräst pakchoi. Lägg fläskkarrén i CrockPot eller en gryta lämplig för tillagning i ugn (jag rekommenderar emaljerad gjutjärnsgryta)
Under tiden som laxen bakas i ugnen wokar du först vitlöken helt kort, tillsätter chilin och direkt därpå spetskålen, pakchoien eller vad du valt att woka
Vi fick välja bland det ganska rika utbudet av råvaror som fanns att tillgå, och eftersom det inte fanns vare sig pakchoi, mangold eller färsk bladspenat valde jag den spännande och goda spetskålen som jag wokade med vitlök och chili och smaksatte med soja och sesamolja