Panera med recept

Panera kyckling - se & gör

Panera kyckling - se & gör

Börja med att knäcka ägget på ett fat och vispa sönder med en gaffel. Upprepa till alla är panerade. Fortsätt med ägget och avsluta i pankoströbröd, här vill du ha ett jämnt lager ströbröd runt om hela
Panerade Vegetariska Bullar/Biffar

Panerade Vegetariska Bullar/Biffar

som hamburgare med god dressing. Glutenfritt Ströbröd eller Panko att panera i (valfritt). eller i pitabröd med massor av sallad och fetaost
Panera kyckling - se & gör

Panera kyckling - se & gör

Fortsätt med ägget och avsluta i pankoströbröd, här vill du ha ett jämnt lager ströbröd runt om hela
Panerade halloumi

Panerade halloumi

Servera dem nystekta och frasiga med en god chutney att doppa stavarna i. Skär halloumin i ca 8 pinnar
Panerat bogfläsk med löksås

Panerat bogfläsk med löksås

Späd med vatten och fond. Servera med såsen, lättkokta grönsaker och kokt potatis. Smaka av såsen med dijonsenap, persilja, 1 krm vitpeppar och ev 1/2 tsk salt. Krydda med 1 krm salt och 1 krm peppar. Blanda ströbrödet med 1 tsk salt och 1/2 tsk peppar
Panerade nötfärsbiffar

Panerade nötfärsbiffar

Stek de panerade biffarna i en blandning av olja och smör på svag medelvärme. Börja med att steka bacon och lök, inte för mycket, låt svalna
Panerade kycklingvingar med ranchsmak

Panerade kycklingvingar med ranchsmak

Dagen till ära bjuder jag på panerade kycklingvingar med ranchsmak. Idag är det torsdag och det har varit en ganska hektisk vecka, så här med betygssättning och sommarfester
Skolans panerade fisk med kall dillsås

Skolans panerade fisk med kall dillsås

Rimmlag1 l vatten 1 msk salt 300 g torsk (fryst upptinad torsk funkar). 1Panering4 msk vetemjöl 1 ägg, uppvispat 0,5 dl vatten 2-3 dl pankoströbröd
Panerat bogfläsk med persiljesås

Panerat bogfläsk med persiljesås

PANERAT BOGFLÄSK MED PERSILJESÅS. Banka ut skivorna med handen så att de blir ganska tunna. Panerat, stekt bogfläsk är en både god och förhållandevis billig rätt, som smakar fint tillsammans med persiljesås
Panerade ost och paprikabiffar

Panerade ost och paprikabiffar

Finhacka paprika och purjolök. Grovriv osten. Blanda väl färs, purjo, paprika potatismjöl, ägg, salt och svartpeppar
Panerade fläskkotletter med ratatouille

Panerade fläskkotletter med ratatouille

Här serverar jag dem med en kryddig ratatouille. Börja med ratatouillen. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med basilika och ställ åt sidan