Provencale krydder recept

Fläskfilé provencale

Fläskfilé provencale

Ugn. 225 grader. Bryn filén runt om. Salta, krydd aoch efterstek under lock på svag värme ca 15 minuter. Skala och skär potatisen i tunna skivor, gärna i matberedare
Daube provençale – sydfransk högrevsgryta

Daube provençale – sydfransk högrevsgryta

Jag vet inte om du har tänkt på det, men gamla tanter äter nästan ingenting. En liten lunchportion kan de dela så att den räcker till två dagar – på tallriken blir det liksom bara en liten klick med något som ska föreställa dagen huvudmål
Rotfruktsgratäng med Biff

Rotfruktsgratäng med Biff

(Lättare att smaksätta gratängen om grädden kokas upp ihop med krydderna). Varför går lediga dagar så mycket fortare en dagar man jobbar

Fläskfilé provencale

1.  Bryn filén runt om. Salta, krydd aoch efterstek under lock på svag värme ca 15 minuter. 2.  Skala och skär potatisen i tunna skivor, gärna i matberedare

Fläskfilé provencale

Bryn filén runt om. Salta, krydd aoch efterstek under lock på svag värme ca 15 minuter. Skala och skär potatisen i tunna skivor, gärna i matberedare