Lägg rödingfiléerna i en ugnsform med skinnet nedåt. I UGNEN. Värm en stekpanna och stek rödingfiléerna med skinnet nedåt på lite över medelvärme och täck över med ett lock eller folie tills den är genomstekt på översidan
Om skinnet inte lossnar från fisken låter du den stå ytterligare några minuter i ugnen. 2 benfria rödingfiléer. Sätt ugnen på 150 grader. 2 benfria rödingfiléer
Lägg rödingen i en eller två oljade ugnsformar. ca 800 g rödingfilé. Sätt ugnen på 225 grader. Kör i ugnen i ca 35 minuter. Kör i ugnen ca 9 – 10 minuter. ca 800 g rödingfilé
Rödingfilé. Spritsa upp i små ugnsfasta portionsskålar och gratinera i ugn tills purén fått fin färg, ca 10 min i 200 grader. Sätt ugnen på 175 grader. Baka fisken i ugnen 12-15 min. 4 st rödingfiléer à 150 g, benfri. Rödingfilé4 st rödingfiléer à 150 g, benfri 2 msk citronolja (olivolja +citronsaft) Flingsalt Svartpeppar, nymald
Underbara rödingfiléer med salt, peppar och lite fisk- och skaldjurskrydda. In i ugnen på 200° i mellan 10-15 minuter beroende på ugn och storleken på filéerna
Jag tillagade fisken mycket försiktigt, och jag tycker det var utmärkt bra att först steka fisken på skinnsidan, för att därefter tillaga den klar i ugnen
Servera rödingfilén till de ugnsbakade grönsakerna, det pocherade ägget och dillkrämen. Värm ugnen till 200 C. Ugnsbaka i cirka 30 minuter tills de är genommjuka och har fin färg. rödingfiléer med skinn - a 170 gram
Ställ in en ugnssäker form. Ta ut den varma formen ur ugnen. Sätt ugnen på 150 grader. Tillaga i ugnen i ca 6 minuter eller tills innertemperaturen är 42 grader. 600 g rödingfilé med skinn. 600 g rödingfilé med skinn flingsalt, peppar olivolja att pensla med
Rödingfilé med äpple, gurka och stenbitsrom. 2 rödingfiléer med skinn. Sätt ugnen på 150 grader och koka potatisen. Baka i ugnen i cirka 10 minuter tills skinnet går lätt att dra av. 2 rödingfiléer med skinn