Skär rotsellerin i 4 klyftor, lägg på ett stort uppläggningsfat. 1 rotselleri, ca 1,3 kg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rotselleri, ca 1,3 kg 3 dl Arla® gräddfil ½ huvuden savoykål, ca 200 g 150 g delikatesspotatis 100 g Arla® Svenskt Smör 200 g brysselkål 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ostkräm
Skala och tärna morot, palsternacka och rotselleri. Grundrecept på aioli. Gillar du det här receptet. gjutjärnspannebröd med alger och prästost, se recept
I bland kan det gå väldigt snabbt från att man läser ett recept till att man testar det. Han bjöd dem på en trerätters middag som bland annat innehöll saltinbakad rotselleri
Receptet på de långsamrostade tomaterna finner du i eget inlägg här på Katinkas Kitchen. Här får den sällskap av grädd- och vinstuvad purjolök, en fluffigt krämig mousse på rotselleri, lättpicklad schalottenlök, långsamrostade tomater och en madeirasky
Pensla en tesked olivolja på varje rotselleriskiva och strö över flingsalt och lite svartpeppar. Skär rotsellerin i 4 stycken centimetertjocka skivor. Efter ca 25 minuter, när rotsellerin är mjuk, lägg en skiva chèvre på varje bit rotselleri. 1 rotselleri