salt och vitpeppar. Salta, peppra och strö på lite av dillen och persilja på varje filé. Sillåda med kaviargrädde 2 port. Mårtenssons kök på Instagram Sillåda med kaviargrädde 2 port
salt, svartpeppar och torkad dill. En liten portion sillåda var det som min minimatlåda innehöll, den jag skottade i mig med en massa smör efter att jag varit ute på en joggingrunda
Strö över salt och dill. Gremolataströmming4 portioner600-750 g strömmingsflundror (sillfiléer)50 g smör, rumstempererat2 msk olivolja2 tsk salt2-3 vitlöksklyftor2 dl finhackad persilja1 dl ströbröd1 tsk svartpepparSätt ugnen på 225°. Strömmingslåda med dill och senap4 portioner600-750 g sillfiléer1/2-1 tsk saltca 1 dl grädde2 msk grovkornig senap1/2-1 pkt frusen dill2-3 msk sröbröd25 g smörSätt ugnen på 250 °
Smaksätt med salt och peppar. ca 1 tsk salt. ca 1 tsk salt. Detta receptet har jag hittat på MUMS Miljömat, men som vanligt har jag gjort en del ändringar
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat