Jag har faktiskt aldrig tillagat savoykål förut så jag bestämde mig för att plockat ett (ett. Jag körde ett säkert kort och gräddstuvade den i stekpannan
Servera lövbiffarna med gräddstuvad kål och lite färska tomater. Fylld lövbiff med gräddstuvadsavoykål 8 propoints. 1/2 stort savoykålshuvud. Strimla savoykålen, ca 4 dl bör det bli. 1/2 stort savoykålshuvud
Gräddkokt Savoykål. Dela Savoykålshuvudet i två delar. Den gräddkokta Savoykålen är klar att servera. Låt Savoykålen puttra på låg värme i 10 minuter under lock. 600 gram Savoykål
Svartkål är en bladning mellan grönkål och savoykål. Gräddstuvad. Här kommer ett enkelt recept för hur du snabbt gör krispiga och salta svartkåls-chips
Dels för att jag råkar ha extremt bra minne(glömmer sällan något alls faktiskt) å dels för att jag är en sån urbota matnörd(kommer även väl i håg maten jag åt i Simrishamn när vi var där på pappas 50 årsdag med, gräddstuvadsavoykål
Här har jag gräddstuvadsavoykålen och det känns som ett tillbehör som passar till det mesta. När jag var och handlade igår hittade jag savoykål och blev nyfiken på hur det smakade
Recept. Zanitha Mohlin. mån, 2013-09-30 19. 56. 25min. (0). Strimla kålen i önskad tjocklek. Fräs i smör. Medelvärme blir bra, litelite färg är trevligt men man vill ju inte råka ut för bränd smak så var försiktig