Hacka katrinplommon i grova bitar och lägg i en skål. Skölj och tärna äpple och lägg med plommonen. Strimla bacon och blanda med äpple och plommon samt salt och peppar
600 g skivat innanlår av fläsk eller kalv. Lägg en skiva kött mellan två lager plastfilm och banka ut det med handen eller ett platt tungt föremål, till exempel undersidan påen kastrull
500-600 g fläsk eller kalvfilé. Tips. Istället för tandpetare, bryt spaghetti i bitar, inte den allra tunnasteoch fäst med dem, så slipper du kladd och spaghettin blir ju mjuk och går att äta
Piccata (2 port)400g kalvscnitzel (eller fläsk)2 ägg1 dl sojamjöl2msk grädde1 1/2 dl riven parmesansalt och vitpepparVispa ägget i en stor bunke (så att du har plats att lägga ner köttet), blanda sedan ner sojamjöl, grädde och parmesan till en tjock smet
Trippeln den här veckan blir några enkla men goda rätter med fläsk. Även om jag själv föredrar nötkött så ska jag bli sambo med min älskling och hon har en förkärlek för fläsk, lika bra att visa att hon kommer att få god mat även med detta kött när jag tar det gemensamma köket i besittning