Rör ihop vinegretten. Vid servering slår du vinegretten över rödkålen och blandar runt. 1,5 tsk grovkornig senap, 2 msk vit balsamvinäger, 1 tsk flytande honung, 0, 75 dl neutral olja samt lite salt och nymalen svartpeppar. 1,5 tsk grovkornig senap
Lägg i den strimlade kålen och ärtorna i en skål, blanda senapen, honung, citronsaften och skalet, smaka av med salt och peppar, slå vinegretten på salladen och blanda väl
Blanda olja, senap, vinäger och honung i en skål och mixa med mixerstav till en tjock vinegrette. Lägg i betorna och häll över vinegretten och blanda om ordentligt
Blanda sedan dressingen i en bunke, (senapen, vinägern, oljan, salt- & peppar), vänd sedan ner klyftade rödbetor, haricotes vertes, och bladpersilja i dressingen
Mixa kycklingfiléerna i omgångar till färs, blanda med mjölk, couscous, ägg, senap, salt och peppar. Vill ni hellre gå åt pizzahållet så gör en vinegrette med olja, äppelcidervinäger, salt & peppar
Ugnsbakad fisk med sufflétäcke som smakar av dill, fransk senap och paprika. En väldigt enkel potatissallad med bara potatis och gräslök, men som får en helt fantastisk smak av en välsmakade vinegrette
Ikväll har vi njutit av köttbullar och spagetti de luxe – Frikadeller i tomatsås med spagetti Till det serverades en god sallad med bla strimlad vitkål, tomater, granatäpple, salladsärtor mm + fetaost och en såååå god vinegrette, som vi alltid har ståendes i kylen
Gör en vinegrett av olja, vinäger, senap, salt och peppar. 1 dl quinoa0,5 dl olja1 msk vitvinsvinäger1 tsk dijonsenap Salt och peppar1 avokado1 nektarinEn halv gul paprikaEn halv röd paprikaEn påse räkor c. 1 tsk dijonsenap