Vegetariskavårrullar. Vårrullar passar ju riktigt bra som picknickmat. Vegetariskavårrullar. Vårrullar kan man ju variera efter sitt eget tycke och smak, men här kommer mitt tips på fyllning
Jag gjorde vietnamesiska vårrullar. Jag gjorde dem vegetariska eftersom vi skulle ha fisk och skaldjur till, men det går att ha i lite hackade räkor eller crabsticks om man vill
Som vårrullar fast råa och betydligt fräschare. Rispappersrullar. Populärt i vietnamesiska vårrullar är även räkor, men då jag inte är så förtjust i skaldjur föredrog jag en vegetarisk variant med naturell tofu
Jag hade ett öppnat paket med rispapper och gjorde därför ett par vårrullar även om jag svor en aning efterom arken gått sönder lite och var svåra att fylla
Den här gången tog jag hosomaki med tamago, uramaki med tempura-ebi, japansk majonäs och avokado samt vegetariska vietnameiska vårrullar (eller sommarrullar, vad skillnaden nu är
Färska vårrullar. För att göra dom här små knytena av asiatisk tusch så behöver du inhandla rispapper som finns att få tag på i välsorterade matbutiker eller asianstores om du bor i en stad med sådana