½ dl mörk brödsirap. ½ dl mörk brödsirap. 750 – 800 gram vetemjöl. Efter 50 min, ta ut formarna och pensla bröden med mörk brödsirap. Pensla med mörk brödsirap och in igen 10 min. 800 gram vetemjöl
4 dl vetemjöl. 1 dl brödsirap (jag tar 40/60 bagerimalt och vanlig sirap). Rör ihop allt så att det blandas väl och klicka ut degen i 2 bakpappersklädda brödformar (1,5 l)
2 msk brödsirap. 3 dl vetemjöl special. 2 msk brödsirap. 3 dl vetemjöl special. Efter att ha hört mycket dåligt om industribakat bröd, tänkte jag att jag skulle försöka baka ett av familjens favoritbröd, Polarbröds rågkakor
1/2 dl brödsirap. 4 dl vetemjöl special (240 gram). 1/2 dl brödsirap. 4 dl vetemjöl special (240 gram). Ett mycket gott bröd med massa nötter som blir extra saftigt pga av skållningen
Det skall vara mörk sirap i men då jag trodde jag hade slut på det så fick det bli brödsirap, funkade lika fint det, men sedan så hittade jag den mörka sirapen i ett annats skåp, undra just vad den gjorde där
Blanda ner gårdagens smet och tillsätt 1/2 dl brödsirap, 2 tsk salt, 3 dl fint rågmjöl. Rör ner 4 dl vetemjöl special efter hand och till sist 1/2 dl rostade solrosfrön. 1/2 dl brödsirap. 4 dl vetemjöl special
300 g vetemjöl. 15 g brödsirap. Ugn, 200°C. Blanda samman alla ingredienser noggrant, gärna i assistent. Fördela degen i två smörade brödformar som helst skall vara teflonbelagda