Tänd grillen, se till att du inte har en glödbädd under hela gallret. Sätt ugnen på 220°. Blanda en marinad på ketchup, vatten, honung, grillkrydda och dra av rosmarin bladen, blanda väl, lägg i revbenen och se till att de får marinaden runt om
Ingredienser Portioner. 4 Kyckling 1 kg kycklinglår 1/2 msk olja salt och peppar 900 g fast potatis Sås 1 rödlök 1 rött äpple 1/2 msk olja 2 dl vispgrädde 1/2 kycklingbuljongtärning (eller motsvarande mängd fond) 1/2 dl vatten 1 tsk timjan Sallad 1/2 romansallad 2 morötter 1 tsk olja 1 msk citronsaft Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Sätt ugnen på 175° och lägg morötter, purjolök och klyftorna från ett äpple på en plåt. Lägg sedan på kycklinghalvorna och pensla på oljan blandad med soya, kycklingkrydda och lite salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.