Här kommer ett riktigt gott tillbehör. Tycker ofta man hör folk säga att dom inte gillar blomkål och om ni är en av dom, lova att testa detta innan ni bestämmer er
Blomkålscouscous. Häll av vattnet av blomkålscouscousen och låt fräsa med någon minut. Blomkålscouscous. Som jag sagt tidigare blir jag lätt trött på gräddiga såser, och försöker hitta andra alternativ till LCHF
Ingredienser1 blomkålshuvud2 tomater, skurna i bitar1 paprika, gul, skuren i bitar15 oliver, gröna5 rädisor, skurna i klyftor1/2 gurka, skuren i bitarSaft från en lime2 msk hampaoljaGör så härKör blomkålen i matberedaren tills den är finhackad
Blomkålscouscous1. Kyckling1. Massera in salt, peppar, vitlök, timjan och lite olja i kycklingen, detta kan gärna få marinera några timmar om du har möjlighet
Blomkålscouscous 4 port. Min fars paradrätt är denna fantastiska Musselgryta med sötpotatis och blåmusslor, som faktiskt inte bara är underbart goda utan också renar t ex Östersjön
Lägg blomkålscouscous i en mikrougnssäker skål eller en kastrull. Detta recept kan inte bli enklare och innehåller endast 56 kalorier per portion eller 176 kalorier per portion med halloumiost
Blomkålscouscous. Blomkålscouscous. Blanda blomkålscouscousen med olivolja, citronsaft och rivet skal, riven grana padano, salladsblad samt salt och peppar efter smak
Blomkålscouscous. Blomkålscouscous. Blanda blomkålscouscousen med olivolja, citronsaft och rivet skal, riven grana padano, salladsblad samt salt och peppar efter smak
Lax med blomkålscouscous och ricottakräm, foto. Blanda blomkålscouscousen med olivolja, citronsaft och rivet -skal, parmesanost, salladsblad, salt och peppar
Blomkålscouscous. Blomkålscouscous. Det här har blivit lite av en paradrätt hemma hos oss. Den är verklingen jättegod, tidigare brukade vi äta den med couscous eller bulgur, numera blir det med couscous gjord på blomkål
Louise lax med blomkålscouscous och basilikakräm. Om veckomenyerna…. Varje vecka lägger jag ut en veckomeny där jag länkar till särskilt utvalda recept utan gluten, mjölk och socker
Blomkålscouscous. Rumstemperera köttet och torka av det med hushållspapper. Snitta fettkanten med en vass kniv, för att köttet ska ligga plant i pannan
Blomkålscouscous, squashtagliatelle, blomkålsmos istället för gryn, pasta etc. I och med att jag känner att jag på många plan mår så pass mycket bättre av att undvika att äta bröd och även liknande maträtter med spannmål som bas har jag börjat experimenterat lite med olika alternativ att äta istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.