Ingredienser1 blomkålshuvud2 tomater, skurna i bitar1 paprika, gul, skuren i bitar15 oliver, gröna5 rädisor, skurna i klyftor1/2 gurka, skuren i bitarSaft från en lime2 msk hampaoljaGör så härKör blomkålen i matberedaren tills den är finhackad
Pressa över lime och klicka i aivar. 1 blomkålshuvud 1 gul paprika 2 salladslökar 1 pressad lime 3 msk stark aivar Salt Peppar Gör så här. Smaka av med salt och peppar 1 blomkålshuvud
Stek blomkålscouscousen i några minuter under omrörning tillsammans med kryddorna. Däremot tycker jag alltid att det är kul med nya och roliga sätt att få in mer grönsaker i kosten
Servera med potatis eller ris och broccoli eller någon sallad. Vispa ihop grädde, aivar relish samt blanda ner persiljan och häll blandningen över fisken
Fräs blomkålscouscousenmed salt och kryddor i några minuter under omrörning. Som tillbehör slängde jag ihop en mumsig blomkålscouscous, som får sin fina färg av den supernyttiga kryddan gurkmeja
Min fars paradrätt är denna fantastiska Musselgryta med sötpotatis och blåmusslor, som faktiskt inte bara är underbart goda utan också renar t ex Östersjön
) Det blev färsbiffar med smak av aivar relish och chili och en smarrig sallad med mozarella. ) Jag kom hem från träningen och höll på att svälta ihjäl och tösen kände att gröt inte var hennes grej ikväll utan väntade tills jag kom med maten
Lax medblomkålscouscous och ricottakräm, foto. Mixa under tiden ricottaost, olivolja, örter, honung, citronsaft och -skal, salt och svartpeppar med en stavmixer till en slät kräm
Servera biffarna med tillbehöret, sallad, aivarsåsen och kanske lite Feferoni. Kom på en supersmart idé så jag gick hem och slängde ihop en god kycklingfärsröra med lite goda kryddor som jag sedan bredde ut på ett smort bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.